TürkçeEnglish
Diğer Sitelerimiz :  
Ana Sayfa
Ana Sayfa - Hakkında
Konumu
İklimi
Nüfusu
Tarihçesi
İlçeler
Haberler
Sağlık
Eğitim
Ulaşım
Trafik
Gezi
Etkinlikler / Sinema
Yeme / İçme
Turizm
Konaklama / Otel
Alışveriş
Haritalar
İlçe Fotoğrafları
Devlet Daireleri
İş, Finans Merkezleri
Linkler
İletişim
Nöbetci Eczaneler
Önemli Telefonlar
Bize Ulaşın
» Nöbetçi Eczaneler Sayfamız günlüktür  » İş veya Eleman Arıyorsanız ait menüyü tıklayınız  » Seçtiğiniz görselleri Fotoğraf Galerisi nde paylaşabilirsiniz  » İDO ve Vapur Hatları Kış Tarifesi Güncellenmiştir  » Firma Bilgilerinizi ’Rehber’ Bölümümüzde Ücretsiz Yayınlayabilirsiniz 
Çayırova ve Bulgaristan Kardeşliği kose
Belediye Başkanı ve müdürlerden oluşan Türkiye-Bulgaristan Dostluk Grubu’nu Çayırova’da ağırlayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Şumen Belediye Başkanı Krasimir Kostov ve beraberindeki heyet ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
 
Çayırova ilçesi ziyaretlerine kahvaltılı program ile başlayan Bulgaristan heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden başkan Akbaş; Türkiye ve Çayırova hakkında Şumen Belediye Başkanı Krasimir Kostov’a bilgiler verdi. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda misafirleri ile yakından ilgilenen başkan Akbaş, Türkiye’nin komşusu ve kardeş ülkesi olan Bulgaristan ile ortak projeler üretmeye hazır olduklarını belirtti.
 
Kahvaltı programının ardından Şumen Belediye Başkanı Krasimir Kostov ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden başkan Akbaş, ilk olarak belediye hizmet binasını ziyaretçilere tanıttı.
 
Akbaş, Çayırova’nın ilçe olması ile birlikte belediye hizmet binasında da değişikliklere gittiklerini ve bu değişikliklerle vatandaşa daha kaliteli hizmet etmeyi hedef edindiklerini belirtti. Türklerin de yaşadığı Bulgaristan ile ortak kültürleri taşıdıklarını ifade eden Akbaş, Türkiye ve Bulgaristan ilişkilerine değindi. Türkiye’de Bulgaristanlı ve Bulgaristan’da da Türklerin yaşadığının altını çizen başkan Akbaş, iki ülke arasında tarihsel ve kültürel bağların olduğunu hatırlattı.
 
Kardeş ülkelerin her zaman ikili ilişkilerinin ve bağlarının güçlü olduğunu ve bu güce güç katmaya devam ettiklerini ifade eden Akbaş; “Her iki ülkenin ortak yönleri ve bağları var. Bizim görevimiz, bu bağları koparmamak, tam aksine güçlendirmektir. Sizlerde biliyorsunuz ki, Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız bu yönde girişimlerini sürdürüyorlar” dedi.


Reklam vermek için tıklayınız.
 







 
Sık Sorulanlar - Kullanım Şartları - Gizlilik İlkeleri - Önemli Telefonlar - Reklam - Bize Ulaşın
Sayfamızda yayınlanan tüm materyallerin hakları sahiplerine aittir. © anadoluyakasi.com.tr 07/08
(0,05 saniyede yüklendi.)